English | Български

Продукти

YouTube
[ назад ]

Почистването – първа стъпка към здравия вид на кожата през лятото


Дата: 2020-06-17


Всяка една жена иска да изглежда перфектно, особено в топлите месеци, когато може да излезе от дома в пълния си блясък.Разбира се, особено важно е точно в тези дни да не забравяме и за слънцезащитните продукти, но за да можем да се възползваме пълноценно от тях, на първо място кожата ни трябва да бъде добре почистена, съобразявайки се с нейния тип и чувствителност.
 
Правилното почистване на лицето е от съществено значение всеки ден, независимо дали носите грим или не. Но знаете ли защо? Изпаренията от градския трафик, прахът, тютюнът и много други фактори причиняват замърсяване на лицето, запушват порите и придава на кожата нездрав вид. Ако освен това добавим ефектите от умората и стресът, характерни за всеки един модерен човек, външният вид на кожата ни не отразява истинската красота, скрита в нея.
mesoestetic препоръчва линията за хигиена на лицето за домашна употреба, съставена от 3 почистващи препарата, така че да можете да изберете най-подходящия за вашия тип кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
HYDRA MILK CLEANSER

 

 

 

 

Ако кожата Ви е суха или чувствителна, опитайте с hydra milk cleanser. Това е почистващо мляко, което ефективно премахва грима и примесите, хидратира интензивно и спомага за физиологичния баланс на кожата. Успокояващите му свойства осигуряват приятно усещане за комфорт.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
FACIAL GEL CLEANSER

 

 

 

 

За нормална към комбинирана кожа предлагаме facial gel cleanser - гел за почистване на лицето за нормална и смесена кожа, който почиства кожата ефективно, като я оставя мека и матирана. Гелът има висока кожна толерантност благодарение на неговото дермално съвместимо рН.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
PURIFYING CLEANSER

 

 

 

 

За мазна и склонна към акне кожа специалистите на компанията ни предлагат purifying cleanser, който ще Ви даде дълбокото почистване, от което се нуждаете. След процедурата спрямо всеки един вид кожа, е важно да се приложи хидратоник, за да бъдат премахнати всички замърсявания, които може да са останали и кожата да се разтовари, оставайки свежа, гладка и мека.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Така добре подготвили лицето си, всички ние можем с удоволствие да изберем подходящият за нас слънцезащитен продукт, който да гарантира здравето на кожата ни и усмивката на устните ни.
 
Не забравяйте, че тези малки ритуали гарантират здравето, вида и излъчването ни ежедневно, особено през летните месеци, когато искаме да бъдем повече от сияещи!

ПРОДУКТ
на седмицата